DIY, een afkorting voor de Engelse woorden ‘Do It Yourself’ of doe het zelf, is voor de klusjesman of de doe-het-zelver een levensstijl en voor sommigen zelfs een levensstandaard. Deze mannen zijn zo handig met een gereedschap dat een project uitbesteden geldverspilling betekent, terwijl zij dat werk zelf kunnen en nog eens wat (zak)geld kunnen (bij)verdienen voor degene die een stapje verder willen gaan met hun talent, Enkele beweren gewoon de creatieve zijde van hun karakter te willen exploreren en exploiteren. 

Ongeacht wat je doel is als klusjesman, wil je wel erkend worden voor je talenten.  Het kan een uitdaging zijn als je niet weet waar je moet beginnen, Daarom helpen wij een handje door deze klusjesmannen te voorzien van handige tips voor in en rond het huis en door advertentiemogelijkheden te creëren voor zowel de doe-het-zelver als de bouwmaterialenzaak. Een win-win situatie scheppen dus.

Ook is onze webpagina voorzien van een blog, zodat de startende doe-het-zelver adviezen kan inwinnen van professionals die jaren in het vak zitten en heel graag een handje willen helpen met het geven van adviezen en opmerkingen om op die manier een push te geven aan de starters. Zodoende kan je als beginnelingen thuis gelijk aan de slag. Onze missie is daarom een platform te scheppen voor dappere handymen en klusjesmannen, zodat zij zelfstandig in en rond hun huis kunnen opknappen, maar ook voor de bouwmaterialenzaken die door het tonen van hun advertenties hun producten kwijt kunnen. Alhoewel wij ervan bewust zijn dat gendergelijkheid al sterk in ons maatschappij is geankerd, stimuleren wij graag jonge mannelijke ondernemers die zichzelf financieel onafhankelijk willen maken.